Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Θα σηκωθώ και θα χορέψω ένα φανταστικό Τανγκό! (4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού)

Ολοκληρώθηκε και το 4ο Φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης με τους διοργανωτές και τους συντελεστές να το χαρακτηρίζουν ως το καλύτερο από τα προηγούμενα. Όχι μόνο λόγω της ανταπόκρισης του κόσμου, αλλά κυρίως λόγω της τεχνικής αρτιότητας του σόου και της υψηλής αισθητικής του.
Το "Φανταστικό Τανγκό" με τον Αλέξη Γούδα ήταν το τραγούδι που πήρε το πρώτο βραβείο του 4ου Φεστιβάλ τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη. Το 2ο βραβείο πήρε το "Αν χρειαστεί" του Αντώνη Κεμανατζή και ερμηνευτές το συγκρότημα "18 παρά τέταρτο" και το 3ο βραβείο απέσπασε το τραγούδι "Χίλια χρόνια" του Κωνσταντίνου Καλλία με τον Βαγγέλη Καψάλη. Η συμμετοχή πολλών αξιόλογων δημιουργών έδωσε μια ξεχωριστή νότα στη λαμπερή βραδιά που παρακολούθησε πολύς κόσμος όχι μόνο στην αίθουσα του φεστιβάλ αλλά και από την τηλεόραση.
Πηγή: ΝΕΤ


Σχόλιο:Πρώτη φορά παρακολουθώ το Φεστιβάλ Τραγουδιού και είδα κάποιες εκπομπές πριν για τους συμμετέχοντες. Μπορώ να πω ότι με εξέπληξαν θετικά κάποιες συμμετοχές και τελικά δεν άρεσαν μόνο εμένα αλλά και στον κόσμο. Η προτίμησή μου στον Αλέξανδρο Γουδα και τους 18 παρα τέταρτο και τελικά η 1η και 2η θέση δείχνουν την...ταύτιση μου με το κοινο!! Υπήρχαν όμως και άλλες πολλές αξιόλογες συμμετοχές και μακάρι αυτά τα παιδιά να βοηθηθούν και να ακουστούν περισσότερο γιατί τους αξίζει. Το καλό δηλαδή που πρέπει να κρατήσουμε είναι η προβολή νέων ταλαντούχων συνθετών/τραγουδιστών. Βέβαια, το γεγονός ήταν κάπως τηλεοπτικά προσαρμοσμένο και σίγουρα θα κόστισε αρκετά αλλά αφού τα σκορπάνε που τα σκορπάνε καλύτερα να τα δίνουν για τέτοιου είδους τραγούδια. Επίσης ευχάριστη η παρουσία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με την παρέα του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου