Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη;

Άλλη μια μέρα με ποικίλες τηλεοπτικές προτάσεις για όλα τα γούστα. Για αρχή προτείνουμε 20.45 στο Σκαϊ την Ελληνοφρένεια που διαρκεί μόνο ένα τέταρτο και είναι πολύ ευχάριστη σατιρική εκπομπή. Στις 21.00 το Mega έχει τον Λάκη τον γλυκούλη, το ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι Η Λίστα ενώ το Alpha έχει τον Λάκη Λαζόπουλο. Πρώτη φορά αντιμέτωποι οι δυο...Λάκηδες καια να δούμε ποιός θα ναι ο νικητής. Εμείς ψηφίζουμε πάντως τον Λάκη τον γλυκούλη γιατί...είναι γλυκούλης! Το Star προβάλλει την περιπέτεια Σε επικίνδυνο έδαφος ενώ το Alter το θρίλερ D-Tox. Για συνέχεια στις 21.45 το Σκαϊ προβάλλει άλλη μια σύντομη σατιρική εκπομπή το Κρα. Στις 22.00 το Mega προβάλλει τις Επτά Θανάσιμες πεθερές (Παριανή πεθερά, 2ο επεισόδιο), το ΑΝΤ1 το Λίτσα.com και το ΝΕΤ την εκπομπή Press με τον Κ.Ζούλα. Στις 22.45 το ΕΤ1 έχει το Goculture.gr με τη Βίκυ Παπαδοπούλου και την Καλλιόπη Αλπίτση ενώ στις 23.00 το Mega προβάλλει τα Άγρια παιδιά. Το Alter ίδια ώρα προβάλλει τον Αθέατο Κόσμο με τον Κ.Χαρδαβέλλα. Το ΑNT1 πάλι ίδια ώρα προβάλλει την ξένη σειρά Grey's Anatomy ενώ στις 23.15 το ΝΕΤ έχει την εκπομπή Ανταποκριτές και το Star προβάλλει το θρίλερ Κατ'οίκον παρενόχληση. Στις 23.30 το Alpha έχει τη νεανική σειρά Γ4. Στις 24.00 η ενδιαφέρουσα σειρά του Σταύρου Θεοδωράκη Πρωταγωνιστές στο Mega, το απολαυστικό ΟΛΑ9 στον ΑΝΤ1 και στις 00.30 η επίσης ενδιαφέρουσα εκπομπή το Κουτί της Πανδώρας στον Alpha. Το ΝΕΤ στις 00.15 το ΝΕΤ προβάλλει την αστυνομική περιπέτεια Ιστορίες του Μπρονξ και το Star στη 01.00 έχει την ξένη σειρά Ανεξιχνίαστες Υποθέσεις. Αυτά τα ολίγα για σήμερα!

2 σχόλια:

thalia είπε...

Lazopoulos,Agria paidia kai prwtagwnistes klevoun tin parastasi....

t. είπε...

Ayta proteineis esy? Ok sta 2 teleytaia symfwnw. Egw tha dialega pantws Laki glykouli-Lista stis 10 den trelainomai me kati 11 Agria Paidia 12 sou eipa sto allo thema;)
Bebaia auta outopika.Pote de suntonizomai k toses wres.Ante na dw ena olokliro k meta tis 12 pou den ta xanw tis Trites!!!

Δημοσίευση σχολίου