Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Οι απόψεις δίιστανται για το διαζύγιο της Madonna...


Όχι πως θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια, και δε μας νοιάζει κιόλας αλλά κουβέντα να γίνεται, μα μαθαίνουμε αντιφατικές δηλώσεις σχετικά με το διαζύγιο της Μαντόνα και του Γκαϊ Ρίτσι.

Από τη μια: "Ολόκληρο φάκελο με περιστατικά που αποδεικνύουν πως ο Γκάι Ρίτσι φερόταν άσχημα στη γυναίκα του συντάσσουν οι δικηγόροι της Μαντόνα.
Η ντίβα της ποπ ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της ήταν σκληρός απέναντί της, την έβριζε και τη μείωνε μπροστά σε κόσμο. Ανάμεσά τους και ένα σχόλιο που είχε κάνει με αφορμή την εμφάνισή της στην περιοδεία της πως «μοιάζει με γιαγιά σε σύγκριση με τους χορευτές που την πλαισιώνουν». Οι δικηγόροι της ισχυρίζονται πως όλα αυτά τα σχόλια καταρράκωναν την πελάτισσά τους και την απομόνωσαν από τον Γκάι Ρίτσι.
Η κατάσταση επιδεινώθηκε, όταν η Μαντόνα άρχισε να πλησιάζει τα 50, καθώς ο σύζυγός της δεν μπόρεσε ποτέ, όπως θα αναφερθεί στο δικαστήριο, να την κάνει να πιστέψει πως δεν έχει σημασία η διαφορά ηλικίας τους.
Τα όσα έχουν διαρρεύσει, έχουν προκαλέσει έκπληξη στους ρεπόρτερ των ξένων μέσων ενημέρωσης, που μέχρι τώρα γνώριζαν ότι το «πάνω χέρι» στη σχέση είχε η Μαντόνα.
Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Γκάι Ρίτσι, χαρακτήρισε τη Μαντόνα «τέρας» με αφορμή το γεγονός ότι αποκάλεσε «συναισθηματικά καθυστερημένο» το γιο του, αλλά και το ότι θέλει να πάρει τα παιδιά στη Νέα Υόρκη μαζί της. "

Και απ΄την άλλη: "Μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Γκάι Ρίτσι τα λέει «έξω από τα δόντια» σε μια συνέντευξη ποταμό στη βρετανική εφημερίδα «Mirror». Ο σκηνοθέτης παραδέχεται ότι η πίεση του να είσαι παντρεμένος με μία από τις διασημότερες ποπ σταρ του κόσμου, ήταν πολύ μεγάλη για να την αντέξει.
Ο Ρίτσι λέει ότι ήταν αδύνατο να έχει μία φυσιολογική οικογενειακή ζωή με μία τραγουδίστρια που έχει εμμονή με τη δημόσια εικόνα της. «Το μόνο που ήθελα ήταν μια απλή σύζυγο, αλλά πάντα υπήρχε ένα σπουδαίο τραγούδι και μια συναυλία, που το έκανε αδύνατο να ζούμε ήρεμα», δηλώνει ο Ρίτσι.
«Θέλω να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και να ζω τη ζωή μου χωρίς όλο το «πανηγύρι». Δυστυχώς, εκείνη δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Ο γάμος μας κατάντησε ένα τσίρκο στο τέλος».
Η 50αρα πλέον Μαντόνα δεν ήθελε να ανακοινώσει το χωρισμό τους, πριν το τέλος της διεθνούς περιοδείας της, αλλά ο Γκάι ήθελε να δώσει ένα τέρμα στην «κωμωδία»".

*Να σημειωθεί ότι παλιότερα ο αδερφός της Μαντόνα σε βιβλίο για εκείνη αναφερόταν στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις τη αδερφής του και πολλές φορές παρουσία του άντρα της.

Οι απόψεις δίιστανται...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου