Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Ο «Πρωινός Καφές» περνάει στην αντεπίθεση UPDATED

Updated: Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε συνέντευξη την Κυριακή στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και παραθέτουμε δυο απαντήσεις του που μας έκαναν εντύπωση...
-Συχνά αυτοσαρκάζεστε, λέτε ότι είμαστε χοντροί, άσχημοι...Δεν φοβάστε μήπως κουραστεί ο κόσμος;
Όλα θέλουν μέτρο. Αλλά αφού το θέτεις τόσο συγκεκριμένα, προσωπικά δεν έχω πει ότι είμαι άσχημος. Θεωρώ ότι είμαι πολύ όμορφος! Η Κατερίνα το κάνει περισσότερο, αλλά αυτό είναι η Κατερίνα.

(Συμβουλή: Μην δίνετε στεγνά την συμπαρουσιάστρια, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι εκείνη το κάνει)

-Νομίζω όμως ότι είχατε κάνει κάποιο "φάουλ" σε μια συνέντευξή σας για τον Γρηγόρη, λέγοντας ότι μόνο τηλεοπτικά έχει καλή σχέση με το τηλέφωνο.
Αν παρακολουθείς και τις δικές του συνεντεύξεις αυτό που είπα θα το έβρισκες πολύ χαλαρό. Έχει πει για μένα ότι "δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο για την εκπομπή, απλώς φάνηκε λίγο στα τηλέφωνα".Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει όλο αυτό.

(Σχόλιο: Έλεος πια και οι δυο σας, ο ένας μπηχτές στον άλλο!Νίκο δεν μιλάμε άσχημα για κάποιον που καλώς ή κακώς μας έδωσε χώρο να προβληθούμε. Γρηγόρη έλεος προς τι όλο αυτό; Στο κάτω κάτω δε φάνηκε παραπάνω ο Νίκος γιατί δεν τον άφησες να φανεί....)

Ο «Πρωινός Καφές» περνάει στην αντεπίθεση
Αντεπίθεση διαρκείας ετοιμάζει ο «Πρωινός Καφές» μέσω των παρουσιαστών του και των διαδικτυακών του φίλων, σε πρώτη φάση, αλλά ενδυνάμωση της εκπομπής με νέους πανελίστες, σε δεύτερη. Αυτό λοιπόν είναι το σχέδιο που ετοιμάζονταν εδώ και μια εβδομάδα και σας είχαμε προϊδεάσει. Ήδη οι πρώτες συνεντεύξεις άρχισαν να παίζουν από την Κυριακή 19 Οκτωβρίου. Σειρά από σήμερα παίρνουν 2 blogs, τα οποία είναι και ένθερμοι υποστηρικτές του καναλιού, για να συνεχίσουν και οι ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Θα έχει τύχη η νέα επικοινωνιακή καταιγίδα ή θα πρέπει να «αναγκαστούν» τα παιδιά να ‘φεσωθούν’ και άλλους πανελίστες;
http://www.kolonaki-press.com/oproinoskafespernaeistinantepithesi.html

2 σχόλια:

frou-frou είπε...

λοιπόν για να αρχίσω πολύ ωραίο το blog σου. Τωρα για πρωινό καφέ ακούγετε πολύ το όνομα του φερεντίνου.... είναι αλήθεια?

t. είπε...

Eyxaristw polu katarxas!!
Gia ta pio epikaira tou prwinou Kafe to prwto post ta leei ayta pou akouses :)

Δημοσίευση σχολίου