Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Σκάνδαλο με τις κρατικές διαφημίσεις!

Τα νούμερα και η έρευνα ανήκουν στο zougla.gr και τα σχόλιο στο troktiko.blogspot.com
Για πάρτε μια ιδέα για την δουλειά του κ.Ρουσσόπουλου και των υπολοιπων που διαχειρίζονται τα χρήματά μας...
"Γιαυτό τον λόγο έπρεπε να φύγει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Γιατί εδώ υπάρχει αδίκημα. Είναι το κρατικό χρήμα. Και η κατάχρηση εξουσίας. Πως δίνουν δηλαδή διαφήμιση σε ανύπαρκτα έντυπα;
Γιώργος Τράγκας: Ο άνθρωπος που βγαίνει στα κανάλια με αφρό ξυρίσματος και ξυριστική μηχανή. Πουλάει 700 φύλλα και παίρνει 454.817 ευρώ κρατική επιχορήγηση. Πόσους δημοσιογράφους πληρώνει και πόσα τους δίνει;
Ακρόπολις: Κανείς δεν ξέρει που βγαίνει. Στην γειτονιά μας πάντως όχι. Αλλά παίρνει 107.949 ευρώ κρατική διαφήμιση. Και... δεν βρέθηκε ένας να τα κόψει από τους κρατικοδίαιτους που πουλάνε φυλλάδες και δεν τις διαβάζει κανένας
Ελεύθερος: Με 6.000 φύλλα παίρνει 119.998 ευρώ. Τεράστιο ποσό μόνο από κρατική διαφήμιση. Γιατί να είναι τόσο δυσανάλογο με τις άλλες εφημερίδες; Δεν μας τα λεςω καλά Ρουσόπουλε. Αυτά είναι δικά μας χρήματα. Και εδώ υπάρχουν ευθύνες ...υιέ ταχυδρόμου.
Βραδυνή: Μα τι μας λέτε; Αυτή η εφημερίδα δεν είναι του Κ.Μήτση που πήρε επιδότηση για ξενιδοχείο και έγινε επερώτηση στην βουλή από το ΠΑΣΟΚ; Και πήρε επιχορήγηση 196.415 ευρώ. Πόσοι παίρνουν την "Βραδυνή" για να ενημερωθούν; Ελάχιστοι. Με 2.500 φύλλα είναι απαράδεκτο να δίνουν χρήματα από το υπουργείο.
Εξπρές: Με 700 φύλλα τι να τα κάνει τα 113.000 ευρώ; Πείτε μας γιατί να έχει τόση διαφήμιση; Αστεία κάνουμε; Είναι αδιανόητο.
Άποψη: Είναι η εφημερίδα του Βίκτωρα Μητρόπουλου και έχει κρατική διαφήμιση με 152.600 ευρώ. Παίρνει πολύ μεγάλη διαφήμιση. Βγαίνει κάθε Σάββατο. Έχει μεγάλο μέρος για το στοίχημα λόγω ΟΠΑΠ. Και παίρνει και την διαφημισούλα του. Ξύπνιος είναι όχι κορόιδο.
Χρήμα Τρίτη: Δεν ξέρουμε πόσα πουλάει αλλά ξέρουμε ότι η κρατική διαφήμιση είναι 84.945 ευρώ.
Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί πρέπει να παίρνει αυτή η εφημερίσα τόσα χρήματα;κ.Ρουσόπουλε πρέπει να δοθούν εξηγήσεις. Είναι χρήματα που μοιράζονται από τον φορολογούμενο πολίτηTα νούμερα είναι από το zougla.gr την ανάλυση την χρεωνόμαστε εμείς και μόνο εμείς. Τσαντιστήκαμε Θεόδωρε. Τι είναι αυτά;"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου