Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Οι ταινίες της ημέρας (Οur Greek TV Movies)

Εορταστική μέρα με πολλές ξένες ταινίες σήμερα, οπότε θα περιοριστούμε σε λίγες μικρές περιλήψεις για να τις καταγράψουμε όλες. Για αρχή το Star στις 11.30 έχει την οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων Μπάλτο 3: η μεγάλη αλλαγή. Στις 13.45 το Star πάλι έχει την οικογενειακή ταινία Ο μαγικός κόσμος των ξωτικών, ενώ το ίδιο κανάλι στις 17.30 έχει το Για πάντα νέος, το αισθηματικό δράμα με τους Μελ Γκίμπσον, Ελάιτζα Γουντ,Τζεμι Λι Κέρτις. (ΠΕΡΙΛΗΨΗ:1939. Οταν η φίλη του πέφτει σε κώμα, η ζωή του Ντάνιελ δεν έχει πια νόημα κι αποφασίζει να συμμετάσχει σε ένα πείραμα κρυογενετικής μέχρι να αναρρώσει η αγαπημένη του. 53 χρόνια μετά, δυο παιδιά βρίσκουν τον 'παγωμένο' Ντάνιελ που έχει ξεχαστεί σε μια στρατιωτική αποθήκη... Απολαύστε τον Μελ Γκίμπσον στον πιο ρομαντικό ίσως ρόλο της καριέρας του.) Πολλές επιλογές στις 21.00 με το Alter να έχει το Τζούνιορ με Σβαρτζενέκερ να μένει έγκυος και απολαυστικό Ντάνι Ντε Βίτο.Το Star έχει τη γνωστή ταινία Υπολοχαγός Νατάσσα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στο κλίμα της ημέρας, ενώ στις 22.00 έχει το NET την καλύτερη ταινία της ημέρας, Η ζωή είναι ωραία, με ηθοποιό και σκηνοθέτη τον Ρομπέρτο Μπενίνι (ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Ιταλία, 1939. Ο Γκουίντο, είναι ένας εβραίος βιβλιοπώλης. Σαν άνθρωπος είναι τρυφερός και γλυκός και τον χαρακτηρίζει μια παιδική αθωότητα.
Με κέφι, χιούμορ και αισιοδοξία αναζητεί την τύχη του και τον έρωτα, αδιαφορώντας για τον αυξανόμενο αντισημιτισμό και τον μουσολινικό φασισμό που τον περιβάλλει. Ερωτεύεται την Nτόρα, μια όμορφη δασκάλα.
Mερικά χρόνια αργότερα, ο Γκουίντο και η Nτόρα παντρεύονται και κάνουν έναν γιο. 'Oμως οι προκαταλήψεις, και όλα όσα κάποτε αγνοούσε, έχουν γίνει μια παράλογη πραγματικότητα την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει.)
Στις 23.45 το Star, πάλι ταινία, έχει την αστυνομική ταινία Φονικό Όπλο με τον Μελ Γκίμπσον, ο οποίος έχει την τιμητική του σήμερα!.(ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Ο Μάρτιν, ο οποίος αποκαλείται και 'φονικό όπλο', είναι ένας αστυνομικός με φοβερές ικανότητες και ιδιόρρυθμη προσωπικότητα που αναγκάζεται να συνεργαστεί με το φιλήσυχο οικογενειάρχη, Ρότζερ, για τη διαλεύκανση μιας φαινομενικά εύκολης υπόθεσης...)Στη 01.00 η ΕΤ3 έχει τους Αδάμαστους Καλογουέι, τη δραματική ταινία παραγωγής Disney, στη 01.45 το Alpha έχει το Λυκόφως της ζωής, τη δραματική ταινία με τη Γκλεν Κλόουζ και τον Κρίστοφερ Ριβ, το Alter στις 02.15 έχει την κωμωδία Ποιός σκότωσε το Χάρι, που φαίνεται ενδιαφέρουσα(ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Οταν η ύπαρξη του πτώματος του Χάρι γίνεται γνωστή στους κατοίκους μιας μικρής πόλης, επικρατεί πανικός καθώς ο καθένας, για το δικό του λόγο, νομίζει πως είναι υπεύθυνος για το θάνατό του. Ετσι, όλοι μαζί αποφασίζουν να εξαφανίσουν το πτώμα και να κρύψουν το συμβάν από τις αστυνομικές αρχές...). Τέλος στις 03.00 το Alpha έχει το θρίλερ Ο Πελάτης ενώ την και το Star την ταινία τρόμου Σκοτεινές Δυνάμεις. Τέλος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου