Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλά!

http://www.myworldwoman.gr/
Τι θα δούμε στο «Φίλα τον βάτραχο σου»;

Η ιστορία εξελίσσεται, και με τον Στέφανο προσπαθούμε να ζήσουμε μαζί. Υπάρχουν, όμως, προβλήματα που δεν είχαμε υπολογίσει. Στη σειρά μπαίνουν και καινούργια πρόσωπα, όπως ένας μυστηριώδης τύπος, τον οποίο υποδύεται ο Αντώνης Καρυστινός. Η Νάντια (Ιζαμπέλα Κογεβίνα) κάπου μπλέκεται κι αυτή ανάμεσα μας, θα ξεσπάσουν και κάποια πολιτικά σκάνδαλα, με αποτέλεσμα τελικά να μας εμποδίζουν να ζήσουμε μαζί.

Μέσα στην επικαιρότητα θα είστε, λόγω σκανδάλων...

Ε, καλά. Κάθε χρόνο έχουμε κι από ένα σκανδαλάκι.

Θέλατε η σειρά να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν;

Το αποφασίσαμε, γιατί μας διαβεβαίωσαν οι σεναριογράφοι και το κανάλι ότι η ιστορία θα έχει «ψωμί» και ενδιαφέρον.

Είναι όμως ένα παραμύθι και οι περισσότεροι περιμένουμε happy end. Να ζήσουν μαζί ο Στέφανος και η Όλγα.

Εντάξει, όταν μία σειρά είναι δηλωμένη ως αισθηματική κομεντί, συνήθως το τέλος είναι καλό, ούτως ή άλλως. Το τέλος βέβαια δεν το ξέρω ακόμη, ούτε μου έχει πει κανείς ούτε έχω ρωτήσει. Και εγώ, πάντως, φαντάζομαι ότι θα είναι καλό.

Η «Ελένη» ήταν μεγάλη εμπειρία για εσάς;

Ήταν τέλεια και δεν το περίμενα, απ' όλες τις απόψεις, ότι θα ήταν τόσο καλά. Όταν είδα το πρόγραμμα, με έπιασε τρέλα. Νόμιζα ότι θα κουραστώ τόσο πολύ που δεν θα μπορούσα να τα βγάλω πέρα. Τελικά, επειδή η δουλειά ήταν καλή, είχαμε μεγάλη ανταπόκριση, ο κόσμος το ευχαριστιόταν και ήμασταν τόσο καλή παρέα, ήταν μια τέλεια εμπειρία.

Καταφέρατε να συνδυάσετε και διακοπές μαζί;

Όχι, δεν έκανα μπάνια. Προσπαθούσα να προστατέψω τη φωνή μου και να κοιμάμαι όσο γινόταν πιο πολύ, ώστε να έχω δύναμη για την παράσταση.

Τι σας συγκίνησε περισσότερο;

Ότι ήρθαν άνθρωποι να μας δουν που δεν έχουν ξαναπάει στο θέατρο ή που βλέπουν φτηνά θεάματα. Στην επαρχία, συνήθως, δεν πάει και ό,τι καλύτερο.

Θα ήταν πρόκληση να παίξετε έναν αντίστοιχο ρόλο;

Ναι, βέβαια, όχι όμως το επόμενο καλοκαίρι... Θα ήθελα να κάνω διακοπές.

Και τον Φεβρουάριο θα είστε στο Μικρό Παλλάς με ορισμένους «συνήθεις ύποπτους», δηλαδή συναδέλφους, που είναι και καλοί σας φίλοι.Τ

ι καλύτερο! Αυτό το παρεάκι, παρότι είναι ένας πυρήνας, ανανεώνεται κάθε χρόνο. Δεν είναι πάντα όλοι οι ίδιοι. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως νιώθω καλύτερα να είμαι με φίλους, που είναι σαφώς ταλαντούχοι και πολύ καλοί στη δουλειά τους.

Εκτός από τα γυρίσματα της σειράς και μέχρι να ξεκινήσει η παράσταση, έχετε κάποια άλλα σχέδια;

Μια ταινία που θα κάνω, αλλά ακόμη είναι πρόωρο να μιλήσουμε γι' αυτά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου