Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα;

Για όσους θα κάτσουν σπίτι και αναρωτιούνται τι έχει η τηλεόραση σήμερα το βράδυ. Από σίριαλ στις 21.00 είναι η Πολυκατοικία στο ΜΕGA, Πάρης και Ελένη στον ΑΝΤ1 και Υπάρχουν άντρες κι άντρες στον ALPHA. Στις 22.00 το MEGA έχει L.A.P.D., το ΑΝΤ1 Φίλα το βάτραχό σου και το ALPHA το περιβόητο Έχω ένα μυστικό. Στις 23.00 το MEGA έχει τα αγαπημένα μου Μαύρα Μεσάνυχτα και το ALPHA την αθλητική σατιρική εκπομπή Ο Γιώργος σφύριξε. Το ΑΝΤ1 ίδια ώρα προβάλλει το Grey's Anatomy ενώ στις 24.00 το Bones. Επίσης από ξένες σειρές το Alpha προβάλλει απ΄την αρχή τη σειρά Sex and the city στις 24.00.
Όσοι προτιμάτε τις ταινίες συνιστώ στις 21.00 το Ορλάντο στην ΕΤ1. Ο Ορλάντο είναι ένας νεαρός που ζει στον 18ο αιώνα μέχρι που μια μέρα μεταμορφώνεται σε γυναίκα. Σαν να μην τον/την αγγίζει ο χρόνος μεταφερόμαστε μέχρι και το σήμερα παρατηρώντας τα προβλήματα της κάθε εποχής υπό το βλέμμα της Πότερ αλλά και της Γουλφ που έγραψε αρχικά το βιβλίο. Πρωταγωνιστεί η Τίλντα Σουίντον. Για όσους πάλι προτιμούν κάτι περισσότερο δημοφιλές το Star προβάλλει την Σαχάρα με τον Μάθιου Μακόναχι και την Πενέλοπε Κρουζ. Επίσης στη 01.15 για όσους αντέχουν έχει το Alpha τη βιογραφική ταινία Πίτερ Σέλλερς για πάντα.
Τέλος όσοι προτιμάτε τις πολιτικές εκπομπές στις 21.00 Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ν.Χατζηνικολάου στο Alter,στη ΝΕΤ 22.00 Προσκήνιο με τον Γ.Πολίτη, Κίτρινος Τύπος στις 23.15 στο Alter με τον Μ.Τριανταφυλλόπουλο και Ανατροπή στο Mega στις 24.00 με τον Γ.Πρετεντέρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου