Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Οι ταινίες της ημέρας (Οur Greek TV Movies)

Δεν είναι πολλές οι επιλογές της ημέρας για ταινίες στην τηλεόραση, αλλά παρόλα αυτά σας ενημερώνουμε!
Για αρχή στις 21.00 το ΕΤ1 έχει τον Αλιγάτορα, μια σατιρική ταινία ιταλικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Νάνι Μορέτι με τους Σίλβιο Ορλάντο, Μαργκερίτα Μπούι. (ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Μπρούνο Μπονόμο ένας διάσημος παραγωγός της δεκαετίας του '70 βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας και κινδυνεύει να χάσει το στούντιό του.
Μια νέα σκηνοθέτις, η Τερέζα του δίνει ένα σενάριο που έχει γράψει φωτογραφίζοντας τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τίτλο «Ο Αλιγάτορας».
Και ενώ όλη του η ζωή γκρεμίζεται, ο Μπρούνο αφοσιώνεται στην παραγωγή της ταινίας, προσπαθώντας να βρει συμπαραγωγούς, ηθοποιούς και διανομείς, χωρίς να έχει αρχικά πλήρη επίγνωση της επιθετικής στάσης της ταινίας απέναντι στον Πρωθυπουργό.) Επίσης στις 21.00 το Alpha έχει τους ιππότες της Σανγκάης, την περιπέτεια με τον Τσάκι Τσαν και τον Οουεν Γίλσον (ΠΕΤΙΓΡΑΦΗ: 1880. 'Eνας κινέζος επαναστάτης δολοφονεί τον πατέρα του Τσον, κλέβει την Αυτοκρατορική Σφραγίδα και καταφεύγει στην Αγγλία.Ο Τσον με τον φίλο του Ρόι, έχοντας στόχο την εκδίκηση, τον ακολουθούν στο Λονδίνο.) Το Star πάλι στις 21.00 έχει Χαμός στο Μπρονξ, άλλη μια ταινία με τον Τσάκι Τσαν (οι φάν του ηθοποιού τι θα διαλέξουν;;) (ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Με αφορμή το γάμο του θείου του, ένας νεαρός, άριστος γνώστης των πολεμικών τεχνών, ταξιδεύει από το Χονγκ Κονγκ στις ΗΠΑ.
Οταν όμως οι νεόνυμφοι φεύγουν για ταξίδι του μέλιτος, αναλαμβάνει, εκτός από το μαγαζί τους, και τους ντόπιους... γκάνγκστερ!)
Στις 22.45 το Star έχει την αυτοκρατορία του Ηλίου, του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Άντονι Χόπκινς (ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Ο 11χρονος Τζιμ ζει μια προνομιακή ζωή κοντά στους γονείς του στη Σαγκάη του 1941. Οταν οι Ιάπωνες εισβάλλουν στην πόλη, ο Τζιμ χάνει την οικογένειά του και οδηγείται σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως. Εκεί θα προσπαθήσει να επιβιώσει αλλά και να διατηρήσει την ελπίδα του για ένα καλύτερο αύριο...). Τέλος στις 02.15 για όσους...ξενυχτούν έχει το Alter το Μπρουνέτι: ποιος σκότωσε το μαέστρο, μια αστυνομική ταινία, γερμανικής παραγωγής. (ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Ενας διάσημος Γερμανός διευθυντής ορχήστρας δολοφονείται κατά τη διάρκεια παράστασής του σε περίφημο λυρικό θέατρο της Βενετίας. Ο δαιμόνιος επιθεωρητής Μπρουνέτι είναι αποφασισμένος να βρει τον ένοχο...).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου