Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Χωρίζει και ο Ζαγοράκης; Πολλοί χωρισμοί έπεσαν...


Μετά την περσινή baby boom περίοδο που ζούσαν στην ελληνική showbiz περνάνε στην περίοδο των χωρισμών. Δεν γίνεται κάθε μέρα να ακούμε κι άλλους, όλοι μαζί το αποφάσισαν; Μετρήστε λοιπόν: Μαρία Σολωμού- Μάριος Αθανασίου (μετά από 3 χρόνια σχέσης, έχουν και παιδί μαζί), φήμες για Άννα Βίσση-Χρήστο Ψωμόπουλο (καιρός ήταν, πόσο να κρατήσει;), Σοφία Αλιμπέρτη-Αλέξανδρος Παρθένης (εξ' ου και τα νεύρα της Σοφίας τελευταία όπως λέει συνέχεια στην εκπομπή της), φήμες για Νέρι Καστίγιο-Μαριάννα (με παιδί αλλά προφανώς πρόβλημα η απόσταση και η...ωριμότητα του ποδοσφαιριστή), φήμες επίσης για Γρηγόρη Γεωργάτο και τη σύζυγό του Γεωργία με πιο πρόσφατες τις φήμες για Θοδωρή Ζαγοράκη-Ιωάννα Λίλη!! Σύμφωνα με το troktiko, το ζεύγος έχει ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους τους, αφού εδώ και πολλούς μήνες υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους.
Το θέμα είναι ότι πολλοί από αυτούς έχουν και παιδί και πρέπει ίσως να είναι πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις τους για το καλό των παιδιών...
Τίποτα δεν κρατά για πάντα στη showbiz. Φαίνεται ότι είδαν τη Madonna που απασχολεί τόσο πολύ τα media με το διαζύγιό της και είπαν να το δοκιμάσουν!!
Εμείς ελπίζουμε να μην ακούσουμε άλλα διαζύγια και χωρισμούς...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου