Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Οι ταινίες της ημέρας (Οur Greek TV Movies)

Κάτι υπάρχει και σήμερα από ξένες ταινίες. Ξεκινάμε στις 21.00 με τα Παιχνίδια Κατασκόπων στο Alter με τους πασίγνωστους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπραντ Πιτ σε μια ταινία αστυνομική, θρίλερ, δράσης, λίγο απ' όλα!(ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί, ένα στέλεχος της CIA πληροφορείται ότι ο νεαρός πράκτορας και προστατευόμενος του συνελήφθη για κατασκοπία και πρόκειται να εκτελεστεί στην Κίνα.
Η προσπάθειά του να τον σώσει εκτυλίσσεται σε 24 ώρες και συνοδεύεται από ένα φλασμπακ στις εμπειρίες και στο κοινό τους παρελθόν...)
Το Star ίδια ώρα έχει την κωμωδία Ο Ντένις ο τρομερός ξαναχτυπά, τη συνέχεια της γνωστής ταινίας με τους Ντον Ρικλς, Τζορτζ Κένεντι, Τζάστιν Κούπερ, Μπέτι Γουάιτ. Περίληψη δε χρειάζεται απλά ότι ο Ντένις, ένα ζαβολιάρικο αγόρι μπλέκει συνέχεια σε περιπέτειες! Το Star συνεχίζει αμέσως με δεύτερη ταινία στις 22.30, την ταινία δράσης με τον Τόμι Λι Τζόουνς, Στα ίχνη του φυγά. Στις 23.00 η ΝΕΤ προβάλλει για άλλη μια φορά την ταινία Η ένατη πύλη,μια ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι με τον Τζόνι Ντεπ. (ΠΕΡΙΛΗΨΗ:'Eνας Αμερικανός εκτιμητής σπάνιων βιβλίων, ο Ντιν Κόρσο-Ντεπ αναλαμβάνει να εξακριβώσει κατά πόσο είναι αυθεντική μία έκδοση του 17ου αιώνα, για λογαριασμό του μανιώδη συλλέκτη Μπόρις Μπάλκαν. Το βιβλίο τιτλοφορείται «'Eνατη Πύλη» και λέγεται πως αποτελεί το κλειδί για την επικοινωνία με το Σατανά.Προσπαθώντας να πετύχει το σκοπό του, ο ήρωας αρχίζει ένα μακρινό ταξίδι από τη Νέα Υόρκη ως το Τολέδο κι από την Πορτογαλία ως το Παρίσι, σε μια διαδρομή γεμάτη κινδύνους, πειρασμούς, παγίδες, μοιραίες γυναίκες και ανεξήγητους θανάτους. Επίσης, θα εμπλακεί σε ένα σκοτεινό δίκτυο ανθρώπων, που είναι ικανοί να κάνουν το παν για να αποκτήσουν την αυθεντική έκδοση, μέχρι να λύσει τα αινίγματα και να καταλάβει την πραγματική αποστολή του.)Στις 23.30 το Alter προβάλλει την ταινία Ηλεκτρονικό Μανούλι, για την οποία δε γνωρίζουμε κάτι, αντίθετα με την ταινία του ΕΤ3 στις 00.30 Επιχείρηση ιπτάμενος ελέφαντας, του Σάιμον Γουίνσερ με τους Ντάνι Γκλόβερ, Ρέι Λιότα. (ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, σε ένα χωριό που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί, σκοτώνεται ο ιερός ελέφαντας από τον στρατό του Βόρειου Βιετνάμ. Οι κάτοικοι χρειάζονται έναν ελέφαντα για μια τελετή που θα γίνει σε μια βδομάδα.Eνας άλλος ελέφαντας αιχμαλωτίζεται και μεταφέρεται στο χωριό, μέσω Νότιου Βιετνάμ προκειμένου να βρίσκεται εκεί στην ώρα του. Στη διαδρομή, εκτός από τις δυσκολίες μεταφοράς υπάρχουν και πολλές προσωπικές διαφωνίες. Στο μεταξύ οι Αμερικανοί θα πρέπει να εγκαταλείψουν το χωριό. )Στις μεταμεσονύχτιες ταινίες το Alter στις 02.00 προβάλλει την κωμωδία Ποτέ μην εμπιστεύεσαι γυναίκα, διάρκειας 285 λεπτων(!!), το Star στις 02.15 προβάλλει το Ορυχείο, δραματική ταινία γύρω από ένα ανθρακορυχείο στην Πενσιλβάνια, ενώ στις 02.30 το Alpha έχει την ταινία Ακολουθώντας την καρδιά, του 1998 με ονόματα όπως Σον Κόνερι και Αντζελίνα Τζολί να της δίνουν κάποια αξία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου