Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Οι ταινίες της ημέρας (Οur Greek TV Movies)

Νέα ενότητα στο blog μας που θα δημοσιεύουμε ταινίες που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση.Η Κυριακή συνήθως έχει επιλογές αν θέλετε να δείτε κάποια ταινία, γι'αυτό κι εμείς σας ενημερώνουμε.
Ξεκινάμε με την δική μας πρόταση στις 21.15 στην ΕΤ1, την Ακαταμάχητη Αφροδίτη, του Γούντι Άλλεν. Πρόκειται για κωμωδία του 1995, με το γνωστό στυλ του Άλλεν που δε σε προδίδει ποτέ. Βραβεύτηκε για Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου. (Σύντομη περίληψη: Ζευγάρι υιοθετεί πανέξυπνο παιδάκι και αναζητεί τους γονείς του. Προς έκπληξή τους η μητέρα του είναι μια...ελαφρών ηθών χορεύτρια και προσπαθεί να ασχοληθούν μαζί της!Φυσικά η πολύ σύντομη περίληψη δεν λέει τίποτα μπροστά στο σενάριο του Άλλεν.)
Το ΑΝΤ1 στις 21.00 προβάλλει τη γνωστή καταστροφολογική ταινία του Έμεριχ Μέρα Ανεξαρτησίας, για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας στα αμερικανικά πρότυπα.
Το Alpha προβάλει την ιστορική, λέμε τώρα, ταινία Αλέξανδρος σε σκηνοθεσία του Όλιβερ Στόουν ενώ το Star πάλι στις 21.00 έχει την Οδύσσεια. Στις 23.40 το Mega έχει την πολεμική περιπέτεια Περίπολος Θανάτου, το ΑΝΤ1 στις 00.00 τη δραματική περιπέτεια Παιχνίδια Επιβίωσης ενώ στη 01.00 το Star προβάλλει την δραματική περιπέτεια Μαικλ Κόλλινς, ο επαναστάτης, σε σκηνοθεσία Νιλ Τζόρνταν με τους Λίαμ Νίζον και Τζούλια Ρόμπερτς.
*Το Nova Cinema1 στις 22.00 έχει το γνωστό El Greco.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου