Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Έχουμε και λέμε

Μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα πρωινή, καθημερινή εκπομπή από το ΕΤ1, παρουσιάζοντάς μας ένα εναλλακτικό πρωινό, ένα επιτέλους διαφορετικό από τα τυπικά ζώδια,μαγειρική,μόδα.
Πρόκεiται για μια ανθρώπινη εκπομπή με θέματα που μας αφορούν όλους και με καλεσμένους που έχούν κάτι να πουν. Σήμερα καλεσμένη ήταν η Μάρω Κοντού σε μια ωραία συζήτηση μιλώντας για τη ζωή της, την επανεμφάνισή της στο θέατρο, την πολιτική, αλλά και πολλά άλλα! Οι παρουσιάστριες, στο σύνολο 5, διαφορετικές η μια από την άλλη και δένουν όλες μαζί αρμονικά.
ert.gr:Μια δίωρη καθημερινή εκπομπή… γυναικείας παρέας, την οποία παρουσιάζουν πέντε γυναίκες, με κοινό χαρακτηριστικό την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει η κάθε μία στον τομέα της. Κάθε παρουσιάστρια εισάγει ένα συγκεκριμένο θέμα και δίνει τον λόγο στους καλεσμένους. Στην εκπομπή αναλύονται όλα τα κοινωνικά θέματα, από τα πιο σοβαρά μέχρι τα πιο αστεία. Τα θέματα υποστηρίζονται από σχετικά video, τα οποία προκύπτουν είτε από πρωτογενή γυρίσματα, είτε από υλικό αρχείου.
Παρουσιαστής: Ρίκα Βαγιάννη, Μάρα Δαρμουσλή, Μανίνα Ζουμπουλάκη, Ρένια Λουιζίδου, Μάριον Μιχελιδάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου