Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Η αμφισβήτηση της AGB

Διαβάζουμε στο enimerosi24.gr ότι έχει αρχίσει να βγαίνει στην επιφάνεια το θέμα της διαφοροποίησης του δείγματος στην Agb και το κατά πόσο έχουν αλλάξει χέρια τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Καιρός ήταν να υπάρξει αυτή η διαφοροποίηση και ελπίζουμε να αλλάξουν τελείως τον τρόπο μέτρησης γιατί απλά πολλά ακούγονται και λίγα γίνονται.
Όπως θα έχετε προσέξει στο blog αποφασίσαμε να μη μπούμε στη διαδικασία των μετρήσεων καθημερινά, παρόλο που ο κόσμος το θέλει. Δε θεωρούμε πως η κάθε εκπομπή κρίνεται από ένα μικρό αριθμό ατόμων (γύρω στα 2000 άτομα κρίνουν τι θα κοπεί και τι όχι????) που έχουν το μηχανάκι της agb αλλά από όλο τον κόσμο. Δε μπορεί να μας πει η agb τι βλέπει ο κόσμος και σε τι ποσοστό αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Και εξάλλου έχει καταντήσει αηδια να βλέπουμε απ' το πρωί ως το βράδυ σε όλες τις εκπομπές τα νούμερα όλης της ιδιωτικής τηλεόρασης από το πρωινό μέχρι το βραδυνο πρόγραμμα. Έχουν βάλει δηλαδή και τον κόσμο σ'αυτό το τρυπάκι και συντονίζεται να δει "πόσο χτύπισε χτες ο γλυκούλης;", "τι ποσοστά έπιασε η Μενεγάκη;"

Όλα γίνονται για τους διαφημιστές. Μην τσιμπάτε. Δείτε απλά ό,τι θέλετε και τέλος. Τα νούμερα είναι ΜΟΝΟ για τους διαφημιστές.

Μη μπαίνουν στη διαδικασία του τρελού ανταγωνισμού και οι παρουσιαστές και αγχώνονται κάθε μέρα για το "ραβασάκι" της agb.

Περιμένουμε λοιπόν νεότερα για την αλλαγή των μετρήσεων....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου