Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Πού είπε ο Σάκης "δε μας γ..."??

-Την έκφραση "δεν μας γ... τώρα"; είπε ο Σάκης Ρουβάς στο X-FACTOR(το έχει)! Αλλά λίγοι κατάλαβαν σε ποια αναφερόταν.Το είπε κιόλας και σήκωσε το μικρόφωνο. Βέβαια έγινε ασυνείδητα και αυτόματα.Και μάλλον την ήξερε την κοπέλα που το είπε και δεν το πέταξε τυχαία αν ήξερε ότι θα παρεξηγηθεί.Σε ποια και γιατί το είπε:Στην Λουίζα Βούρου, την κόρη του Γιάννη Βούρου επειδή δεν ανέφερε το όνομα της όταν σηκώθηκε πάνω να κρατήσει ένα πινακάκι για ...γλάστρα στο τραγούδι του Θ.Πετρέλη.Προφανώς θα του είπε από κάτω η Βούρου: "Πες το όνομα μου"και απάντησε ο Σάκης: "Δεν μας γ... τώρα;"Εντάξει έχει δίκιο ο Ρουβάς. Σαν να έχει ψωνιστεί πολύ ο κόσμος.
troktiko
Σχόλιο: Προφανώς όπως μαντέψαμε απ'την αρχή δεν αναφερόταν σε κριτή αλλά να του κάνει θέμα η Βούρου; Ούτε που την είχα δει κι εγώ και ήθελε να πουν και το όνομά της!! Όταν την ψωνίσεις....
Αλλά τσαμπουκά ο Σάκης!!!!!!!!!
-Το θέμα που ξεκινήσαμε με το Σάκη να βρίζει χωρίς να παίρνει είδηση ότι είναι στον αέρα πρόσεξε και η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και έφτιαξε ένα ωραίο βιντεάκι.
Επίσης σχολίασε αυτό που σκεφτήκαμε αμέσως κι εμείς ο Βαγγέλης Περρής ότι ο Σάκης όταν τσαντίζεται γίνεται ρήτορας, πιο καλός και απ'τον Μικρούτσικο!!!!!!!!!!!!
*Και ρωτά με απορία ο Θέμος: μήπως να τσαντίσουμε και τον Γιωργάκη??

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου