Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Εργαζόμενη γυναίκα η Ράντου

Μια σειρά που περιμένουμε να δούμε αν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου!

Όλες οι εργαζόμενες γυναίκες της ζωής μας πρωταγωνιστούν στον ΑΝΤ1 από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου και τις υποδύεται η μία και μοναδική Ελένη Ράντου. Μια γυναίκα με χίλια πρόσωπα, που τα θέλει όλα και - κυρίως - τρέχει για να τα προλάβει όλα: την καριέρα, την οικογένεια, την ευτυχία, τον εαυτό της!
Κάθε Πέμπτη στις 10 το βράδυ, μια διαφορετική ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ μας αποκαλύπτει το δράμα που ζει και η Ελένη Ράντου το μετατρέπει σε απόλυτη κωμωδία! Θα τη δούμε μεταξύ άλλων να κρατάει περίπτερο, να σερβίρει χάμπουργκερ, να παραδίδει μαθήματα σε παιδιά ή να ψήνει τυρόπιτες έχοντας στο πλευρό της διαφορετικούς δημοφιλείς guests σε κάθε επεισόδιο. Ανάμεσά τους, οι: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Πέτρος Λαγούτης, Κώστας Ευριπιώτης, Κώστας Αποστολίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Μέλπω Κωστή, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Ειρήνη Κουμαριανού, Σάρα Γανωτή.

Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ άλλοτε κυκλοφορεί με ψηλοτάκουνα, laptop και bluetooth, άλλοτε με αθλητικά κι ένα δίσκο γεμάτο καφέδες… Είναι ελεύθερη, παντρεμένη, χωρισμένη, ξαναπαντρεμένη ή ολομόναχη. Πρέπει να φροντίζει την εμφάνισή της, το σπίτι της, τους δικούς της και το αφεντικό της! Να είναι αστέρι στο γραφείο, στο μαγαζί, στο κρεβάτι και στα οικοκυρικά! Παράλληλα, ψάχνει τον άνδρα της ζωής της, προσπαθεί να ξεχάσει τον πρώην της ή παλεύει να τα βγάλει πέρα με τον νυν της. Και μέσα σ όλα αυτά, αναζητά το ρόλο της και αντιμετωπίζει διλήμματα όπως "Οικογένεια ή καριέρα". Από τη μία τα θέλει όλα κι από την άλλη αναρωτιέται: "μήπως η μαμά μου ήταν πιο τυχερή, που δεν είχε τέτοια διλήμματα;"…
Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ υπόσχεται καλή παρέα όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και στους άντρες. Γιατί οι άντρες κατά βάθος αγαπούν τις γυναίκες και θέλουν τόσο πολύ να τις καταλάβουν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου