Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Lost-mania!!

To mediakanea μας ενημερώνει για το...εγχώριο Lostμ δηλαδή την έναρξη του 2ου κύκλου από τον ΑΝΤ1 από σήμερα αλλά και για το....original που ξεκινά σήμερα στην Αμερική ο 5ος και πολυαναμενόμενος κύκλος.
Για τους Έλληνες λάτρεις της πιο δημοφιλής και πολυβραβευμένης σειράς μυστηρίου αλλά και δράσης η ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα η Τετάρτη θεωρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Μία μεγάλη επιστροφή για το ελληνικό κοινό και μία δυναμική πρεμιέρα που περιλαμβάνει πρώτες προβολές έρχονται στις οθόνες της τηλεόρασης και του υπολογιστή. Από την μία η επαναληπτική προβολή των υποτιτλισμένων επεισοδίων του δεύτερου γύρου στον ANT1 αυτή την φορά και του πέμπτου συγκλονιστικού κύκλου από το δίκτυο ABC στην Αμερική. Το MediakaNea αποκαλύπτει όχι μόνο τι θα απολαύσουν οι Έλληνες τηλεθεατές στον ANT1 αλλά απευθύνθηκε και τους Αμερικανούς δημιουργούς για τις πιο χορταστικές πληροφορίες του πέμπτου χρόνου «Αγνοουμένων».
Ο πέμπτος στο ABC – με απίστευτη δυναμική!
Με μία μοναδική διαφημιστική καμπάνια που περιλάμβανε τηλεοπτικά σποτ, αφίσες και διαδικτυακές κατοχυρώσεις οι άνθρωποι του ABC υποδέχονται το «χρυσό» τους προϊόν. Μάλιστα απέστειλαν στους πιο αναγνωρίσιμους αμερικανούς τηλεκριτικούς τα δύο πρώτα επεισόδια, το τι διαπίστωσαν οι τηλεκριτικοί και τι θα δούμε από την Τετάρτη, θα το διαβάσετε αποκλειστικά και μόνο στο Mediakanea. Πέρα λοιπόν, του γνωστού πλέον ειδικού αφιερώματος, όπου εντός μίας ώρας ο τηλεθεατής λαμβάνει γνώση των όσων διαδραματίστηκαν στον προηγούμενο (σ.σ.: τέταρτο) κύκλο, θα ριχτούν στη μάχη δύο σπαρταριστά επεισόδια το #5x01 Because You Left (Επειδή έφυγες) και το #5x02 The Lie (Το Ψέμα). Ο πέμπτος χρόνος θα προσφέρει συνολικά 17 επεισόδια δράματος και μυστηρίου. Οι δημιουργοί κάνουν λόγο για έναν δυναμικό κύκλο, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους, ενθαρρυντική από εμπορική διάσταση είναι η τοποθέτηση της σειράς στο Primetime της Τετάρτης, αν και η κίνηση θεωρήθηκε εκ των πραγμάτων «έκπληξη», μία και το κανάλι με προβολές κάθε Πέμπτη σημείωνε σπουδαία νούμερα τηλεθέασης. Η ευτυχία του ζεύγους Πένυ Βιντμουρ και Ντεμόντ Χούμ θα κλονιστεί από μία δραματική είδηση. Ενδιαφέρον θα έχει και η ερωτική σχέση της Σαρλότ Λούις με τον καθηγητή Ντάνιελ Φαρενταϊ. Παρά το γεγονός ότι οι υπόλοιποι θεωρούν υπαρκτή την σχέση του καθηγητή με την Μαίρη Εν, όλοι τους θα εκπλαγούν όταν θα μάθουν πως η μυστηριώδης γυναίκα στην ζωή του καθηγητά δεν είναι άλλη από την Μαίρη και όχι η Σάρλοτ. Η τελευταία θα ανταποδώσει ένα απρόσμενο ερωτικό φλέρτ με τον Ντάνιελ. Η Σαν τώρα από την άλλη, δημιουργεί συμμαχία για να εκδικηθεί τον θάνατο του Τζιν με απρόσμενες εξελίξεις για τον τελευταίο, ο οποίος βεβαίως… ζει και βασιλεύει! Ο Τζεϊμς „Σάουερ“ Φορντ τώρα, που είδε να ανατινάζεται το εμπορικό πλοίο, στο οποίο και επέβαινε η Κέιτ προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιτύχει τους στόχους του, στο δεύτερο επεισόδιο θα εκπλαγεί όταν θα μάθει πως η Κέιτ δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Η Κέιτ μάλιστα θα δεχθεί μία απρόσμενη προτροπή από κάποιον παλαιό γνώριμο, ο οποίος με αυτό τον τρόπο θέλει να διασφαλίσει την μυστικότητα του «ψέματος». Όσοι επέζησαν νιώθουν πλέον στο πετσί τους την μετατόπιση του νησιού. Την ίδια ώρα ο Τζακ και ο Μπεν προσπαθούν να ενώσουν την Oceanic 6, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο το σώμα του Λουκ και να σώσουν τους υπόλοιπος. Στην συνέχεια οι Χάρλεϊ και Σάιτ διαφεύγουν της αστυνομίας, αφού προέκυψε πρόβλημα με την κρυψώνα τους. Μία άγνωστη δύναμη θα επιτεθεί στους επιζώντες του νησιού. Περισσότερα επί της οθόνης!
http://www.mediakanea.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου