Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Πολλά τηλεοπτικά νέα!

Νίκος Μάνεσης τελικά στον ALPHA; σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μάνεσης έθεσε όρους στους Γερμανούς όπου επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και να του αναθέσουν επιπλέον αρμοδιότητες και ρόλους.

-Τις προσεχείς μέρες θα γίνει και η συνάντηση των νέων ιδιοκτητών του ALPHA με τη Ναταλία Γερμανού με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας και την περαιτέρω συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μονοετές αλλά σίγουρα μεγαλύτερης διάρκειας. Η Ναταλία Γερμανού θα βάλει όρο στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου να μην αλλάξει η ομάδα στο πάνελ .

Αλέξανδρος Παρθένης που πολύ σύντομα θα κάνει ένα πέρασμα από την καθημερινή ΛΟΛΑ του ΑΝΤ1. Στην ΛΟΛΑ εκτός από τον Παρθένη σε ρόλο guest θα βρεθεί και ο Γιάννης Σπαλιάρας…
-Με έξοδα της ΕΡΤ, παρότι είναι παρουσιάστρια του Alpha, έφτασε στη χώρα μας για ολιγοήμερο ταξίδι η Καλομοίρα. Στόχος της επίσκεψής της είναι να προωθήσει τη νέα της εκπομπή «Big in Japan» στον Alpha, αλλά και να εμφανιστεί στην εκπομπή «Magiremata» της ΝΕΤ. Σε συνεννόηση με τον Alpha, η ΕΡΤ προθυμοποιήθηκε να καλύψει τα έξοδα των εισιτηρίων της νεαρής τραγουδίστριας, αλλά και να αναλάβει την υποδοχή της στο αεροδρόμιο, που μεταδόθηκε ως ρεπορτάζ και στις ειδήσεις της ΝΕΤ. Ως περσινή εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision η Καλομοίρα θα συμμετάσχει σε αφιέρωμα που ετοιμάζουν οι αδελφές Μαγγίρα για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

- Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα θα προβληθεί σε επανάληψη ο 4ος κύκλος του «Nip/Tuck» από το Star, προετοιμάζοντας το έδαφος για τους νέους, εκκεντρικούς πελάτες των δημοφιλών πλαστικών χειρουργών Σον Μακναμάρα και Κρίστιαν Τρόι του 5ου κύκλου της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φλεβάρη.

- Την ίδια μέρα ανοίγει κι η αυλαία του δικαστικού, αστυνομικού «Justice», που θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 00.45. Η σειρά διαδραματίζεται στις δικαστικές αίθουσες του Λος Αντζελες και κεντρικοί ήρωες είναι μια ομάδα δυναμικών δικηγόρων που αναλαμβάνει απαιτητικές υποθέσεις και πολλές φορές καταφεύγει σε αθέμιτα μέσα για να πετύχει τον σκοπό της.
-Η δημοφιλής σειρά σε Ελλάδα και Αμερική "Βερόνικα Μαρς", που προβάλλεται από το Star θα γίνει ταινία, με σκοπό να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο κοινό από το τηλεοπτικό.

- Τέλος, για τους φαν του μεταφυσικού, αρχής γενομένης τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, το Star εντάσσει στο καθημερινό, μεταμεσονύκτιο πρόγραμμά του τη σειρά μυστηρίου «The dead zone 2», που βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Στίβεν Κινγκ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου