Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Νέα δήλωση από τα Κόκκινα Χαλιά για την παρεξήγηση

Μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με αυτά που είπαν τα Κόκκινα Χαλιά στο τελευταίο live για την Κύπρο και την πιθανότητα νίκης Κύπριου τραγουδιστή, έγινε ένας ψιλοχαμός και έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι παρεξηγήθηκαν τα λόγια τους.
Ο Φώτης Δεληνικόλας έγραψε στο facebook:


"gnwrizoume oti i kupros mas upostirizei kai einai xara kai timi mas!!den upotimisame pote tin kupro gia to poso mas upostirizei!!na ste kala kali evdomada!!!"


Για να λυθεί η παρεξήγηση και να μη νομίζει ο κόσμος ότι είναι εναντίον της Κύπρου. Άλλωστε δεν είναι χαζοί να κάναν κάτι τέτοιο πριν τον τελικό....

2 σχόλια:

Ντέμης είπε...

Λυπάμαι αλλά πείτε τους πως θα χρειαστεί κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια πρόταση στα greeklish χωρίς καν την λέξη "συγγνώμη", σε μια διεύθυνση στο facebook που ούτε την ξέρουμε....
Ναι, δεν υποτιμήσατε την Κύπρο, αυτό το πιστεύουμε, άλλωστε κάτι που το υποτιμάς δεν το φοβάσαι τόσο. Απλά μας προσβάλατε απίστευτα. Ήταν ένα τεράστιο λάθος, σας ξέφυγε, ακούστηκε, δεν μπορείτε να το ξε-κάνετε. Και θα σας στοιχήσει!
ΥΓ: αγαπητή Our Greek tv (νομίζω είσαι κοπέλλα, ναι;) κατά την άποψή μου κάνεις λάθος. Είναι χαζοί. Την ώρα της συνέντευξης, που ήξεραν πως θα παιχτεί ακριβώς πριν τραγουδήσουν και θα το δει όλος ο κόσμος, είπαν πως αυτοί είναι οι μόνοι Έλληνες, αναφερόμενοι σε Ελληνοκύπριους συναδέλφους τους! Και το έκαναν συνειδητά, για να συσπειρώσουν τους ελλαδίτες. Και δεν το παίρνουν πίσω, έστω και τώρα, δεν λένε πως είπαν κάτι λάθος. Έξυπνο είναι αυτό; Αναρωτήσου και το εξής: αν είχαν για συναγωνιστές στο παιχνίδι όχι ελληνοκυπρίους αλλά Τούρκους - όπως την Φιντέ στο τελευταίο Fame Story - θα προέβαιναν σε ανάλογη δήλωση; Θα τολμούσαν; Και πώς θα τους χαρακτηρίζατε όλοι εσείς;
ΥΓ 2: Δεν έχω κάτι μαζί τους, μια χαρά είναι τα παιδιά. Μόνο αυτό το συγκεκριμένο λίγο με ενόχλησε (και προφανώς όχι μόνο εμένα)

Anonymous είπε...

Re Demi! Ti agxonesai? H Kypros mas einai anexarthto kratos. Etsi; Mhn ta mplekoume ola. Ellhnes agapame, Ellada agapame opws kai aytoi emas. Alla ok! Mhn ta isopedwnoume ola. Den eimaste ENA!! Come on! Kai oute nomizw pws mas fovountai. Psiloalitheia einai ayto pou eipan. Ton Nikola kai ton Louka gia paradeigma den tous "poname" perissotero? Lathos? Apla me ta montaz kai tis istories den mporoume na xeroume ti akrivws ennoousan. Kai oi 4 pantws tou telikou einai nikhtes!

Δημοσίευση σχολίου