Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

TV νέα!!

*Αλλο ένα τηλε-πέρασμα για τη «Θεοπούλα». Η γιαγιά του «Παρά πέντε», έπειτα από την επιτυχία της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, δεν σταματά να κάνει guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Ετσι, σε λίγες μέρες θα δούμε την Εφη Παπαθεοδώρου στα «Μαύρα μεσάνυχτα».

*O Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κάνει μια ειδική εμφάνιση στα ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ τη Δευτέρα 26/1

*Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν θα προβλήθηκε η πρώτη ώρα του «Πρωινούς Καφές». Στη θέση του παρακολουθούσαμε μια χιλιοστή επανάληψη του βαρύ πυροβολικού του καναλιού, Χάρη Ρώμα. Βλέπω τις επαναλήψεις να κάνουν μεγαλύτερα νούμερα από το ίδιο το πρωινό, μήπως καλύτερα να κρατήσουν τις επαναλήψεις; Επιστρέψανε όμως ..

*Μετά τους αγώνες ποδοσφαίρου, εμπλοκή υπάρχει και στα δικαιώματα για την Ελλάδα στους αγώνες της Φόρμουλα 1 που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και στην χώρα μας. Μέχρι στιγμής κανένα κανάλι (ούτε ο ΑΝΤ1 που ακουγόταν ότι τα είχε αποκτήσει) έχει υπογράψει το σχετικό συμβόλαιο απόκτησης των δικαιωμάτων για το 2009. Η αιτία είναι το πολύ υψηλό χρηματικο ποσο για την απόκτηση των δικαιωμάτων και δεδομένης της χρονικής συγκυρίας κανένα κανάλι δεν αποφασίζει να κάνει την κίνηση, πολύ περισσότερο ο Alpha που είχε μέχρι σήμερα τα δικαιώματα και βρίσκεται σε περικοπές.

*Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα θα προβληθεί σε επανάληψη ο 4ος κύκλος του «Nip/Tuck» , προετοιμάζοντας το έδαφος για τους νέους, εκκεντρικούς πελάτες των δημοφιλών πλαστικών χειρουργών Σον Μακναμάρα και Κρίστιαν Τρόι του 5ου κύκλου της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φλεβάρη.

*Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται όμως το ρεπεράζ της τηλεοπτικής σειράς του MEGA ''Tο Νησί'' της Μιρέλλας Παπαοικονομου τη σκηνοθεσία του οποίου θα υπογράφει ο Θ.Παπαδουλάκης με το όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου να έχει πέσει ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων!

*7 ακόμα επεισόδια απομένουν για το τηλεπαιχνιδι του Γ.Τσαλίκη ''Password'' που θα ολοκληρωθεί τον Μαρτιο.

*Πρόβλημα μεγάλο έχει προκύψει στο Star μετά απο τις επιλογές της Άννας Δρούζα ως προς τους καλεσμένους της εκπομπής της.Συγκεκριμένα κατηγορήθηκε ότι καλέι πρόσωπα που δεν στηρίζουν το κανάλι και τις εκπομπές του,όπως την Φαίη Σκορδά,τη Κατερίνα Καραβάτου και τον Αλέξη Κούγια.Για

@Από Δευτέρα 26 Ιανουαρίου η νέα σειρά "Justice" όπου είναι δικαστική/αστυνομική.@Απο τις 2 Φεβρουαρίου ο σταθμός προσθέτει και μία σειρά μεταφυσική με τίτλο "The dead zone 2" όπου είναι βασισμένη στο best seller του Στίβεν Κίνγκ.ακόμα μια φορά δώθηκε κόκκινη κάρτα στη γνωστη παρουσιάστρια,τις οποίας οι σχεσεις με το κανάλι βρίσκονται στο χειρότερο τους σημειο.Η Χριστίνα Λαμπίρη που χρόνια στηρίζει το κανάλι της,θίχτηκε περισσότερο απο όλους και απαίτησε υποστήριξη απο τους ιθυνοντες του καναλιού.Αποτέλεσμα?Απο εδώ και στο εξής η εκπομπή της Άννας Δρούζα ΔΕΝ θα αναπαράγεται στις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού όπως και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων,δειχνοντας της με αυτό τον τρόπο την πόρτα της εξόδου...
http://tvnea.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου