Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Τηλεοπτικά νέα!

*Σύμφωνα με πληροφορίες,ο Αλέξανδρος Ρήγας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το MEGA ώστε την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν να επιστρέψει στις οθόνες μας.Η συγγραφική ομάδα κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό ενώ αυτή την περίοδο ο γνωστός σεναριογράφος/ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στην θεατρική παράσταση "Το Δώρο" και στην ραδιοφωνική του εκπομπή Arena Fm!

*Ο Βασίλης Ρισβάς με την Δήμητρα Σακάλη δεν έχουν προτείνει κάτι καινούριο μέχρι στιγμής.Η επιτυχημένη σειρά "Μαύρα Μεσάνυχτα" βρίσκεται στην κορύφωση της και ετοιμάζονται τα τελευταία επεισόδια!

*Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Άρη Σερβετάλη και άλλους γνωστούς ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν στην σειρά που είχε προτείνει ο Νίκος Ζαπατινάς τον περασμένο Φεβρουάριο στον ΑΝΤ1.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η σειρά δεν προχωράει αφού λείπει το βασικό "συστατικό" που είναι ο σκηνοθέτης!

*Ο Χρήστος Φερεντίνος θέλει πάση θυσία την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν να κάνει κάτι διαφορετικό που δεν θα είναι σε στυλ τηλεπαιχνιδιού.Ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχει καταθέσει στους ιθύνοντες ένα concept όπου θα συνδυάζει γνώση->ψυχαγωγία & ενημέρωση.Τέλος,δεν φαίνεται να προχωράει το "Extreme make over:Home edition" λόγω του υψηλού budget.

*Ο Νίκος Φώσκολος σε συνέντευξη του σε καθημερινή εφημερίδα δήλωσε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μιλάει σε κανέναν!Ο ίδιος δήλωσε:"Πέρασα πολλά και είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.Δεν θέλω να μιλάω ούτε για το παρελθόν μου,ούτε γιατί δεν παίζονται τα έργα μου τώρα και δεν θέλω ερωτήσεις γενικά".Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα ετοιμάσει κάτι όταν γίνει καλά ο Ν.Φώσκολος απάντησε:"Όχι!Δεν γράφω τίποτα...Αρκετά!Επι 16χρόνια ξύπναγα στις 05:0...Έχω κάνει 6.500επεισόδια στην τηλεόραση.Ποιός άλλος τα έχει κάνει αυτά;"

*Προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 για την πτώση στους πίνακες τηλεθέασης όσον αφορά τις εκπομπές "Αξίζει να το δεις","Ράδιο Αρβύλα","Λόλα" που χάνουν απο επαναληπτικά και μη προγράμματα του MEGA.Έντονα ακούγεται το σενάριο,ότι την "Λόλα" του χρόνου θα την αντικαταστήσει μια δραματική σειρά,ενώ το "Papi Ricky" πιθανόν να προβάλλεται σε κάποια άλλη ζώνη.

*Αύριο η MEGA-λη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης και πολυδιαφημισμένης "Χαρά Αγνοείται" με την Μαρία Καβογιάννη,Γεράσιμο Σκιαδαρέση,Παύλο Ορκόπουλο και Πατρίτσια Περιστέρη.Στο Μεγάλο Κανάλι είναι αισιόδοξοι για το νέο τους εγχείρημα,και γιατί όχι αφού και φέτος προηγείται με διαφορά!

*Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο Μιχάλης Ρέππας με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA -σύμφωνα με post ενός μέλους του blog-.

*Στον ALPHA φαίνεται να πηγαίνει τελικά το reality που ετοιμάζει ο Η.Πανταζόπουλος με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου,όπου οι συζητήσεις είναι ιδιαίτερα θετικές όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι!

*Στο στόχαστρο του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Αιβάζης και η Μαρία Κορινθίου για να αναλάβουν την παρουσίαση του "Ελλάδα έχεις ταλέντο 2".Το show δεν προορίζεται για την Σοφία Αλιμπέρτη όπως έχει γραφτεί πολλές φορές,γιατί δεν θέλουν να την "κάψουν" κι άλλο!

*Ο Γιώργος Λαμπράκος θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Μιχαλέλη στην κρατική τηλεόραση.Ο δεύτερος επιθυμεί να επιστρέψει στην ιδιωτική τηλεόραση!Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Γιάννη Παπουτσάνη!
http://mediakanea.blogspot.com/2009/01/blog-post_20.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου