Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Τι γίνεται με Αρναούτογλου – Μπουλέ;

Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε για την πιθανή σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη συμπαρουσιάστριά του Νάντια Μπουλέ, με πολλά σενάρια να κυκλοφορούν. Όπως είπε ο ίδιος έμμεσα προς άμεσα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και συγκεκριμένα αστειευόμενος είπε στα περιοδικά που γράφουν τέτοια να του αλλάξουν φωτογραφία γιατί δεν τον κολακεύει!!
Μάθαμε ότι η Νάντια Μπουλέ έχει καιρό σχέση με Θεσσαλονικιό και δεν τη χαροποιεί καθόλου να ακούγονται τέτοιες φήμες. Εξάλλου, μέχρι τώρα τουλάχιστον δε συμμετέχει στο παιχνίδι της showbiz, και καλά κάνει.

Επειδή όμως χαζοί δεν είμαστε τόσα χρόνια παρακολουθώντας τον Γρηγόρη βλέπουμε ότι ανεβάζει νούμερα με την προσωπική του ζωή, δε θα ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό το παιχνιδάκι. Μια που το είπαμε και μια που το ξεχάσαμε. Είναι τουλάχιστον λυπηρό να προσπαθείς, έστω και έμμεσα το ξαναλέω, να στρέφεις τα φώτα στην προσωπική σου ζωή, προσδοκώντας κάποια νούμερα παραπάνω….

Γρηγόρη για το καλό σου συγκεντρώσου στην εκπομπή, δες τι φταίει και είναι στάσιμη και την προσωπική σου ζωή κράτα την για σένα….
(Και παντρέψου κάποια στιγμή να ησυχάσουμε!!)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου