Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Τα Κόκκινα Χαλιά και η Κυπριακή παροικία του X-Factor

Για να μην πούμε ότι είναι μόνο δική μας άποψη, αλλά ότι ακούγεται παντού, ο νικητής του X-Factor με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φαίνεται θα 'ναι Κύπριος. Το πιστεύουν και τα Κόκκινα Χαλιά που στις πρόβες για τον τελικό όπως έλεγαν δεν περιμένουν να νικήσουν και φοβούνται μήπως δεν πάνε στον τελικό λόγω της Κυπριακής παροικίας. Φαντάζομαι δεν το είπαν με δόλο απλά παρατήρηση κάνουν όπως κι εγώ δε θέλω να μιλήσω ούτε για στημένο ούτε για αδικία. Αλίμονο αν κατηγορούμε τους Κύπριους τραγουδιστές που έχουν βγάλει τέτοια ταλέντα και συνεχίζουν να βγάζουν!!!
Είναι δηλαδή μια άποψη αλλά προσοχή παιδιά. Μην πέσετε στην παγίδα του "μας φάγανε".
Και στο κάτω κάτω ένα παιχνίδι είναι. Τα καλύτερα για τα Χαλιά έρχονται έξω......

4 σχόλια:

Ντέμης είπε...

Εμένα ως Έλληνα της Κύπρου με ενόχλησε φοβερά το "είμαστε οι μόνοι ΕΛΛΗΝΕΣ"! Εμείς τι είμαστε ρε γελοίε; Τούρκοι; Άσε που είστε στην ομάδα του Θεοφάνους κι έχετε δάσκαλο τον Άλεξ Παναγή, οπότε αηδίες "έλληνες" είστε!
Απεδείχθη εξάλλου πως την Ιωάννα την πετάξατε έξω, άρα δεν ψηφίζει όλη η Κύπρος κυπραίους. Πάντως δεν φαντάζεστε πόσους φανς χάσατε στην Κύπρο μ΄ αυτή τη δήλωση!
Και η άθλια μπλουζίτσα τι ακριβώς συμβολίζει που δεν το "πιάσαμε"; Θα φύγεις "κύριος" με τη μπλούζα-βγαλμένη γλώσσα; Λίγο δύσκολο....

Anonymous είπε...

kala auto dn to perimena ka8olou apo ta kokkina xalia.. poso misos k f8ono evgalan me auta p eipan??! k polu "prosektika" afhsan ratsistikes apo4eis na vgoun pros ta e3w.

etsi nmzs oti 8a fugeis kurios agorina m? se gelasane.. lupamai, alla etsi upovivazeis tn eauto s akomh perissotero. xazh anwrimothta to len auto. k 3eftilismenous kallitexnes egw dn 8elw na uposthrizw

Anonymous είπε...

Προσωπικά θεωρώ ότι όλα τα παιδιά του τελικού συν την Ιωάννα και την Κέλυ έχουν εξαιρετικές φωνές και πολλές δυνατότητες για καριέρα.

Τώρα σχετικά με το σχόλιο των Κόκκινων Χαλιών θεωρώ ότι είναι άδικοι. Δηλαδή η Τάμτα που είναι Αλβανίδα που δεν είναι Ελληνίδα δεν πρόβλημα που κέρδισε παρόμοιο διαγωνισμό και υπάρχει αδικία αν κερδίσει κάποιος Έλληνας Κύπριος; Ευτυχώς στον τελικό ανασκεύασαν τις δηλώσεις τους. Σωστά το είπαν τελικά: Ελλαδίτες και Έλληνες της Κύπρου. Ας μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις αχρείαστες.

Από την άλλη, έπρεπε να σκεφτούν και αυτό: Η Κύπρος με τόσους υποψηφίους ήταν λογικό να έχει πολυδιάσπαση των ψήφων: άλλος τον Λούκα, άλλος τον Νικόλα, άλλος το Τριημιτόνιο, (παλαιότερα άλλος την Ιωάννα, άλλος τον Λούη)... Άρα αν ήταν καθαρά τοπικιστικές οι ψήφοι, οι καθαρόαιμοι Ελλαδίτες των Χαλιών προηγούνταν με τα 11 εκατομμύρια πληθυσμού!!!

Βασιλική είπε...

Σχετικα με το σχολιο που κανανε τα χαλια οτι ειναι οι μονοι Ελληνες οντως ηταν λιγο ''βαρη'' αλλα δεν νομιζω οτι το ειπαν απο κακια. οκ ενταξει ηταν περιεργος ο τροπος που το ειπαν αλλα μην τους κρινετε τοσο βαρια ρε παιδια! φαινοντε καλα παιδια και το γεγονος οτι δεν βγηκαν νηκητες δεν με απασχολει ιδιαιτερα γιατι αν πραγματικα ειναι καλοι θα φανει στο μελλον και ιδη φαινεται... ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΥΠΡΟ!!!!

Δημοσίευση σχολίου