Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Για το blog που λέγατε ΚΑΙ η είδηση Παναγόπουλου

Σχόλιο: επειδή μας ζητήθηκε να σχολιάσουμε το γεγονός ότι άλλο blog καμάρωνε ότι ήταν το πρώτο που μετέδωσε στο Διαδίκτυο την είδηση (κάτι που μας είπε αναγνώστης ότι δεν ισχύει), να πούμε απλά ότι δε μπαίνουμε σ'αυτή τη διαδικασία γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός των blog και πολύ περισσότερο όταν μπλέοκονται και δημοσιογράφοι και μπερδεύεται η δουλειά με το μεράκι. Εμείς δε μπαίνουμε στη διαδικασία του ανταγωνισμού για το ποιός κάλυψε πρώτος την είδηση και απλά την αναφέρουμε επειδή έγινε τόσος ντόρος στα κανάλια. Σίγουρα δεν είναι η είδηση της ημέρας.
Όσο για τα παράπονα για το συγκεκριμένο blog που αναφέρατε (που δεν έχετε κι άδικο) απλά αγνοείστε το. Μην το διαβάζετε. Από blog μια χαρά πλουραλισμό έχουμε, διαβάστε άλλα. Δε θα χάσετε και κάτι φαντάζομαι.....
-------------

Στο σπίτι του στο Καβούρι επέστρεψε ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος μετά την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς του.
Στο σπίτι του στο Καβούρι βρίσκεται από τις 3 τα ξημερώματα περίπου ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος, τον οποίο άφησαν ελεύθερο οι απαγωγείς στην περιοχή του Ασπροπύργου...

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία ο κ. Παναγόπουλος εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Χαϊδαρίου να κάθεται σε παγκάκι, σε πάρκινγκ πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, μεταξύ Σκαραμαγκά και Δαφνίου.

Ο 74χρονος εφοπλιστής φορούσε φόρμα και μπουφάν που του είχαν δώσει, προφανώς, οι απαγωγείς.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου ενώ ο ίδιος τους είπε ότι ήταν καλά και ζήτησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του. Από εκεί τον πήρε αυτοκίνητο της Ασφάλειας και τον παρέδωσε στη σύζυγό του μετά από ραντεβού που είχαν δώσει στο δρόμο, καθώς η κυρία Παναγοπούλου έφυγε αμέσως από το Καβούρι και πήγε να τον παραλάβει.

Ο εφοπλιστής μεταφέρθηκε στο σπίτι του όπου περίμενε ήδη ο προσωπικός του γιατρός και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, τουλάχιστον για αυτές τις ώρες. Στο σπίτι του εφοπλιστή μετέβησαν και αξιωματικοί της Ασφάλειας αλλά λόγω της ταλαιπωρίας δεν του πήραν κατάθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα το πρωί.

Σημειώνεται ότι χθες το πρωί είχαν παραδοθεί τα λύτρα από τη σύζυγο του εφοπλιστή σε περιοχή της Βοιωτίας, κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Από τη στιγμή της απελευθέρωσης ξεκίνησε η δεύτερη φάση της υπόθεσης που αφορά στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

troktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου