Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

X-Factor: Ποιά θα τραγουδήσει στον τελικό?

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον τελικό του X-Factor. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η πρώτη που απορρίφθηκε είναι η Πέγκυ Ζήνα, επειδή δεν ήταν σύμφωνος ο Γιώργος Θεοφάνους - αφού δεν μιλιούνται από το καλοκαίρι όταν τινάχτηκε στον αέρα, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, η δισκογραφική τους συνεργασία.

Το μεγάλο όνομα που επίσης συζητήθηκε ήταν αυτό της Δέσποινας Βανδή, αλλά διαφώνησε ο Γιώργος Λεβέντης, λέγοντας πως η Δέσποινα δεν έχει νέο δίσκο αυτή τη στιγμή - οι φήμες λένε τώρα πως θα παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια στην πρεμιέρα του Χ-Factor 2, τον Οκτώβριο.

Το όνομα της Έλλης Κοκκίνου, που επίσης αναφέρει η Espresso, δεν συζητήθηκε ποτέ στα μίτινγκ του ΑΝΤ1, καθώς οι σχέσεις της με τον όμιλο ΑΝΤ1 εξακολουθούν να βρίσκονται στον πάγο μετά την αιφνίδια αποχώρησή της από τη Heaven, το Πάσχα του 2007. Όσο για την Έλενα Παπαρίζου, αν και την ήθελαν πολύ, δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να της το προτείνουν, επειδή είναι γνωστό πως πενθεί ακόμα για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της.

Έτσι, το όνομα στο οποίο φάνηκε να συμφωνούν όλοι για τον τελικό της 30ης Ιανουαρίου ήταν τελικά της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία έχει μάλιστα συνεργαστεί φέτος με τον Γιώργο Θεοφάνους. Στη μεγάλη βραδιά του τελικού θα εμφανιστούν και όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, ενώ η Νατάσα θα τραγουδήσει ζωντανά και με τους παίκτες που θα διαγωνιστούν για τη νίκη -ένα χρυσό συμβόλαιο με τη Sony BMG - η Νατάσα επίσης ανήκει στο δυναμικό της συγκεκριμένης δισκογραφικής. Επίσημη πρόταση πάντως δεν έχει γίνει ακόμα στη διάσημη τραγουδίστρια, στην οποία είχαν προτείνει ξανά να εμφανιστεί ζωντανά στο X-Factor, αλλά είχε αναγκαστεί να αρνηθεί εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
http://www.yupi.gr/gossip/c7104/X-Factor.html

Ενημέρωση: τελικά μάλλον η Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι στον τελικό το μεγάλο όνομα (δε σχολιάζω!)
-->Στο σημερινό ημιτελικό καλεσμένοι οι Τάμτα, Δημήτρης Κοργιαλάς και Ευρυδίκη.

2 σχόλια:

Ντέμης είπε...

Ώπα, τι κακία ήταν αυτή;! "δεν σχολιάζω" αλλά τα είπες όλα μ΄ αυτή την φράση! Ώστε δεν είναι μεγάλο όνομα η Νατάσα; Η Κοκκίνου δλδ ή η Βανδή θα ήταν μεγαλύτερα; Με ποια κριτήρια παρακαλώ;
Και δεν ήταν καλεσμένοι οι Κοργιαλάς-Ευρυδίκη, μόνο η Τάμτα που είπε πλέϋ-μπακ δυο τραγουδάκια.

Our Greek tv είπε...

Όλες στην ίδια κατηγορία τις βάζω. Τις ψευτοσταρ...
Δική μου άποψη.
Δε θα είχε διαφορά και με τις άλλες 2.....

Δημοσίευση σχολίου