Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Αποχώρησε η Ιωάννα!!


Προς έκπληξη όλων αποχώρησε η Ιωάννα, ένα βήμα πριν τον τελικό. Ήταν ένας πολύ καλός ημιτελικός με πολύ καλές ερμηνείες. Η αλήθεια είναι ότι η Ιωάννα τα τελευταία live φάνηκε λίγο να χαντακώνεται με αυτά που της έδιναν από την άποψη ότι δεν φαινόταν η φωνή της. Σε αυτά που διάλεγε εκείνη όπως το Unbreak my heart που είπε όταν ήταν προτεινόμενη φάνηκε πως έχει φωνάρα και είναι μόλις 16 χρονών. Το μέλλον της ανήκει. Όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Τριημιτόνιο, τα παιδιά που κατάφεραν τελευταία στιγμή και μπήκαν στον τελικό και πραγματικά έφθασαν μέχρι εκεί με την αλήθεια τους και με την καλή μουσική. Σήμερα ήταν εξαιρετικοί και τους αξίζει. Είναι μια μουσική που ίσως δεν την ακούν πολύ οι ηλικίες που παρακολουθούν κυρίως το Χ-Factor και είναι σίγουρα καλά ακούσματα. Ο Θεοφάνους απλά τους χειρίστηκε άψογα μέχρι σήμερα. Το έτερο γκρουπ, και αγαπημένο μας, τα Κόκκινα Χαλιά επανήλθαν με το ύφος που θέλουμε να έχουν και απλά τα έσπασαν! Είπαν εκπληκτικά τον Βασιλιά της σκόνης όπου ρόκαραν μέχρι τελικής πτώσης!Είπαν επίσης το I'll be there for you από τη σειρά Φιλαράκια, εξίσου καλά.
Ο Νικόλας για άλλη μια φορά ήταν απίθανος και ελπίζουμε να κερδίσει. Τέλος ο Λούκας ήταν ξανά σταθερός, πάρα πολύ καλός στο Διδυμότειχο Μπλουζ και προσωπικά έχω την εντύπωση ότι μπορεί να είναι ο νικητής. Το βλέπω μεταξύ Νικόλα και Λούκα. Προσωπική αίσθηση. Κι ας θέλω Κόκκινα Χαλιά. Θα δείξει αυτά θα τα ξαναπούμε μεσα στη βδομάδα!
Να πούμε ότι ο Γιώργος Θεοφάνους είχε στη διάρκεια του show δυσάρεστη είδηση ότι μπήκαν στο σπίτι του που βρίσκονταν τα παιδιά με την κυρία που τα προσέχει και όπως είναι λογικό ο άνθρωπος πανικοβλήθηκε. Έκανε έκκληση στην αστυνομία της Γλυφάδας, βγήκαν και οι γείτονες και τελικά όλα κύλησαν ομαλά. Δεν είναι και ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο και να 'χεις το Σάκη να σε ρωτά τι έγινε, να πεις πώς σου φάνηκε ο Λούκας, και να εξηγήσεις στον κόσμο γιατί είσαι έτσι. Ευτυχώς εκείνος δεν έπεσε στην παγίδα και δεν αναφέρθηκε εκτενέστερα.
Ο Νίκος Μουρατίδης πάλι ήταν άνετος σήμερα μιας και δεν είχε παίκτη πια και απολάμβανε όπως είπε αντικειμενικά. Μάλιστα, δήλωσε ότι θα είναι ο κρίσιμος κριτής (όπως και ήταν τελικά) και την έχει στημένη του Λεβέντη. Αυτό το είπε στο βίντεο προφανώς αστειευόμενος, αλλά τελικά ήταν προφητικό!!!
Ο Σάκης τέλος να πούμε ότι γίνεται κάθε φορά όλο και καλύτερος και φαίνεται ότι εξοικειώνεται. Λίγο ασυνεννοησία με την παραγωγή αλλά δεν ξέρουμε ποιός φταίει γι'αυτό.
Αύριο θα επανέλθουμε με παρελειπόμενα και με πολλά βίντεο. Προς το παρόν βρήκαμε από τη funny2008 μόνο την πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας και αν και δε μ' άρεσε προσωπικά ιδιαίτερα τη βάζουμε μιας και έφυγε.
Αύριο το μεσημέρι σας περιμένουμε για περισσότερα!!
--> Ψηφίζετε όλη τη βδομάδα στην ψηφοφορία μας για τον νικητή του X-Factor να αναδείξουμε πρώτοι τον νικητή!
--> Ελάτε και στο forum μας (πατήστε το κουμπί πάνω πάνω) να συζητήσουμε με πολλές λεπτομέρειες τι μας άρεσε και τι όχι!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου