Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Τηλεοπτικό Παζάρι...με αποκλειστικά!

Το επιτελείο του MEGA έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν.Μέσα σ' αυτό,συγκαταλέγονται και special προγράμματα που θα προβληθούν για χάρη των 20ων γενεθλίων του σταθμού!Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mediakanea,θα προβληθεί ένα μεγάλο επετειακό επεισόδιο της σειράς "50-50".Ο "Νικηφόρος",ο "Παυλίτος" και ο..."Μιμάκος" επιστρέφουν πιο δυναμικά απο ποτέ!

*Και στα "Άγρια Παιδιά" θα κάνει guest η Μυρτώ Αλικάκη σε ένα απο τα προσεχή επεισόδια!Μπορεί η σειρά "Ο άγγελος μου,ο διάβολος μου" να σταμάτησε αλλά οι προτάσεις πέφτουν βροχή!

*Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα κάνει guest στην επιτυχημένη αστυνομική σειρά "L.A.P.D" όπου θα υποδυθεί ένα πολυ κοντινό πρόσωπο της..."Ζωής".

Σύμφωνα με πληροφορίες,τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την σειρά της Μυρτώς Κοντοβά "Μίλα μου βρώμικα".Στην σειρά πρωταγωνιστούν:Μαρία Κωνσταντάκη,Γιάννης Σπαλιάρας,Κωνσταντίνος Τζούμας,Γεράσιμος Γενατάς.

*Στις μειώσεις μισθών που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1,"θύματα" δεν έπεσαν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος!Ο λόγος...απλός!

*Δύο φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι της Σοφίας Αλιμπέρτη "Είστε πιο έξυπνοι απο ένα 10χρονο;".Αμέσως μετά το επεισόδιο της Παρασκευής,δηλαδή στις 22:00,θα προβάλλεται το reality της Ευγενίας Μανωλίδου.
Τέλος,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Βασίλης Ρισβάς ετοιμάζει νέα σειρά για το MEGA σε συνεργασία με την Δήμητρα Σακάλη και τον Πάνο Κοκκινόπουλο.Η σειρά θα αποτελείται απο αυτοτελής ιστορίες.

www.mediakanea.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου